Vragen? Bel Dakcontrol B.V. 0800-2255325

Twijfel of vragen

BIJ TWIJFEL: BEL GRATIS 0800-2255325 zodat het kantoor exact de medewerkers kan benoemen die op de afgesproken dag werkzaam zijn.

Door een grote klantenkring zijn we ervan overtuigd dat de desbetreffende consument een fijne ervaring met de medewerkers hebben, omdat wij streven dat dezelfde medewerkers de komende jaren terugkomen bij dezelfde consument. Dit wordt nauwkeurig bijgehouden door het hoofdkantoor, net zoals de wensen en vragen die de consument door de jaren heen hebben overlegd. Met de medewerker(sters) een vertrouwen opbouwen met de consument staat bij ons hoog in het vaandel.

Helaas door interne omstandigheden hebben wij afstand moeten doen van (ex) medewerkers die er slechte praktijken op nahielden.
DIT DULDEN WIJ NIET, ONACCEPTABEL NAAR DE CONSUMENT TOE, ONACCEPTABEL NAAR DE COLLEGA’S TOE, die ijverig hun vak op een zorgvuldige manier willen uitoefenen.

Kortom, er wordt altijd duidelijk een afspraak gemaakt om werkzaamheden uit te voeren, zowel met een medewerker aan de deur die over de juiste documentatie beschikt of met de medewerksters van kantoor die aan de hand van een zorgvuldige database over de juiste gegevens beschikken. Tevens kunnen ze een juiste planning maken om de consument aan zijn wensen te voldoen door o.a. een werkbezoek in te plannen die in zijn of haar agenda schikt.

BIJ TWIJFEL : BEL GRATIS 0800-2255325 of neem via het contactformulier via deze site contact met ons op, zodat wij met u een afspraak kunnen inplannen.