Vragen? Bel Dakcontrol B.V. 0800-2255325

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
81 berichten.
henk moor schreef op 19 mei 2016 om 18:00
Afspraak gemaakt voor goten reinigen. helaas werd ontdekt dat er water onder de pannen door liep vanuit de nok. Eerst was ik niet blij want weer extra kosten , nu denk ik daar anders over want erger is voorkomen . en keurig gemaakt. Na een misverstand bij de betaling over het bedrag wat ik later pas zag, is na mijn telefoontje direct actie ondernomen. En vandaag het teveel betaalde geld terug gebracht. Dus wat mij betreft een prima bedrijf wat goed werk en service geeft. Kan ik aanbevelen.
Birgit schreef op 8 maart 2016 om 10:01
Best bedrijf die er bestaat nummmer 1 ! Vriendelijk groete
smit schreef op 22 januari 2016 om 19:42
Bedankt voor het luisteren. Heb weer vertrouwen in de schoorsteenveger. Goed werk gedaan. tot volgend jaar. Staat er weer koffie en een water klaar. vr gr. Mevr smit zoetermeer.
H.Buitendam schreef op 17 september 2015 om 14:14
Gisteren ,een zeer fijne ervaring gehad-2 medewerkers waren dakgoten aan het reinigen bij de buren,op een zeer aangename manier hebben u medewerkers bij ons een lekkage verholpen ,waar we al diverse bedrijven naar hadden laten kijken.Een groot compliment ,daar waar ik zeer kritisch ben,namen u medewerkers de tijd om mijn vragen & wensen te beantwoorden.Gisteren avond nog mijn buurman gesproken die via via in contact met dakcontrol was gekomen die ook,met veel lof sprak over de samenwerking . Ik verheug me ook op de afspraak in november ,als onze houtkachel zal worden schoongemaakt. Met vriendelijke groet, H.J.M.Buitendam (Winschoten)
Patricia schreef op 6 maart 2015 om 14:13
Afgelopen maandag kreeg ik van de buren te horen dat er een donkere plek op mijn muur zat. Toevallig lag er een folder van Dakcontrole in mijn brievenbus. Dinsdag kwamen zij gelijk langs. Op hun advies heb ik een offerte getekend met betrekking tot soort impregneren van alle goten. S avonds keek ik op internet en schrok me een hoedje van alle negatieve reacties. Gelukkig ben ik prima geholpen gisteren door John en tevreden over de service. Wel heb ik de hoofdprijs betaald voor het aantal uur werk dus dat is iets waar ik beter voor had moeten onderhandelen. Maar ik ben erg goed geholpen en compliment aan John.
Ruud schreef op 22 oktober 2014 om 14:13
Klasse, groeten uit Roosendaal
Barry Rietdijk schreef op 14 oktober 2014 om 14:12
Ik kan een heel lang verhaal vertellen maar dat is voor mij niet nodig. De enige die bij mij het dak op mag is "Dakcontrol"!! Bedankt weer voor de geweldige service.
Judith van Rijn schreef op 9 oktober 2014 om 14:11
Vanmorgen weer de jongens geweest, altijd weer gezellige brabantse humor( WAT GAAT EEN JAAR TOCH SNEL) Tot volgend jaar. Groetjes Judith uit Terneuzen.
harm & Denise schreef op 6 oktober 2014 om 14:11
Afgelopen vrijdag een zeer fijne ervaring met de medewerkers gehad,tevens complimenten naar de damens van kantoor Groetjes Denise
Kees schreef op 9 april 2014 om 14:10
Vandaag zijn Mikkel en Bennie geweest voor het schoonmaken van de goten, er bleek bij een naad een lekkage in de dakgoot te zitten, tevens was het raadzaam in de nok van het dak de 2 bovenste rijen dakpannen te laten behandelen. Mikkel en Bennie hebben dat netjes gedaan, vriendelijke mannen die degelijk werk hebben geleverd. Bedankt.