Vragen? Bel Dakcontrol B.V. 0800-2255325

Politiebericht

Politie waarschuwt voor oplichters:

Toegevoegd: 18 november 2010 – 12:59 uur  –  Gewijzigd: 23 februari 2011 – 16:19 uur

Door: Roland de Jong

GOES – De Politie Zeeland waarschuwt voor een bedrijf dat diensten aan huis verleent zoals het schoonmaken van goten en het vegen van de schoorsteen.

Werknemers van het bedrijf bellen aan bij mensen thuis en bieden hun diensten aan. Ze zeggen werkzaamheden aan het dak, goten en/of schoonsteen te doen. Uiteindelijk wordt er veel te veel gerekend voor de klus of wordt het werk niet of nauwelijks gedaan.

Het betreffende bedrijf blijkt landelijk actief te zijn. Bij meerdere politieregio’s zijn meldingen binnengekomen. Gisteren ontving de Politie Zeeland in Goes een melding over dit bedrijf.

Mededeling 23-02-2011:
Bezoekers van deze website hebben in een reactie aangegeven dat de firma Dakcontrol b.v. uit Den Bosch betrokken zou zijn bij de genoemde dubieuze praktijken. Deze vermelding blijkt onterecht. De naam van het bedrijf is misbruikt door anderen die wél op de verkeerde gronden handelden. Dakcontrol b.v. handelt oprecht en geeft aan niets met dubieuze zaken te maken te hebben.

Via de website www.hvzeeland.nl heeft van de veerdonk je het volgende artikel gestuurd: Politie waarschuwt voor oplichters

Klik hier om het artikel te bekijken.